Cursus Noors

Noorwegen ken je waarschijnlijk omwille van de prachtige fjorden, het spectaculaire noorderlicht en de geschiedenis van de Vikings. Maar ook de Noorse taal is de moeite waard om te leren. Wist je trouwens dat Noors en Nederlands qua woordenschat een beetje op elkaar lijken? Daarom is het voor Nederlandstaligen iets makkelijker te leren dan veel andere talen. Staat er een reis naar Noorwegen gepland of heb je Noorse vrienden of collega’s? Met een cursus Noors bij LEAH leer je meer over deze aantrekkelijke taal en charmante cultuur.

<
leerkrachten
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

Tools voor taallessen

€ 15
duur: 10 h.
Meer info
LBC TLM
Centra:
LBC
Online op eigen tempo

Engels voor de transport- en logistieke sector online

€ 120
duur: 80 h.
Meer info
LBC TLM
Centra:
LBC
Online op eigen tempo

Frans voor de transport- en logistieke sector online

€ 120
duur: 80 h.
Meer info
LBC Spaans
Centra:
LBC
Online op vaste momenten

Spaans 1 online

€ 180
duur: 120 h.
Meer info
LBC business english
Centra:
LBC
Online op vaste momenten

Business English online - Engels 7

€ 90
duur: 60 h.
Meer info
LBC Spaans
Centra:
LBC
Online op vaste momenten

Spaans 2 online

€ 180
duur: 120 h.
Meer info
>

Cursus Noors voor beginners

Bij LEAH begrijpen we dat iedereen andere leerbehoeften heeft. Daarom bieden we verschillende cursussen aan afhankelijk van jouw niveau. Via de cursus Noors voor beginners verken je de Noorse taal en leer je een stevige basis om eenvoudige gesprekken aan te knopen. Zo begeleiden we je stap voor stap door de Noorse taal. Spreek je al een (klein) mondje Noors? Sluit dan aan bij een opleiding voor gevorderden.

Noors leren spreken

Een nieuwe taal leren kan intimiderend zijn. Maar met een cursus bij LEAH helpen we jou op weg om Noors te leren spreken. Met een goede kennis van deze mooie taal heb je een streepje voor tijdens je volgende reis naar Noorwegen. Maar ook professioneel biedt de Noorse taal een meerwaarde. Het land kent namelijk een mooie economische groei en is handelspartner van heel wat organisaties. Onze cursussen zijn interactief en gericht op praktische conversaties, zodat je met vertrouwen durft spreken.

Online Noors lessen volgen

In het digitale tijdperk is leren nog nooit zo toegankelijk geweest. De opleiding Noors is volledig online zodat je kan bijleren wanneer het jou uitkomt, zonder je woning te verlaten. De lessen vinden plaats op vaste momenten zodat je de juiste begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Voordelen van een online cursus Noors volgen via LEAH

Een cursus Noors volgen via LEAH is altijd een goed idee. Ontdek vanuit je eigen stek al het moois dat Noors je te bieden heeft en neem alvast een voorsprong voor je volgende reis naar Noorwegen.

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Noors ook terecht voor een  cursus Frans, cursus Spaans, cursus Italiaans, cursus Duitscursus Roemeens, cursus Arabischcursus Japans, cursus Zweeds, cursus Portugeescursus Russisch, cursus Fins en meer.